Skandinaviškos virtuvės atstovas šefas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, nuo 2017-ųjų gyvuojančiame restorane “Amandus” subūrė talentingą ir jaunatvišką komandą, kurios pagrindinis tikslas – kurti.
Į bohemiškajame Vilniaus Užupyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Komplimentai
Sviestinis moliūgas su ožkos sūriu
Šalta vytintų pomidorų arbata
Šviežiai kepta duona su skrudintu sviestu
Patiekalai
Burokėliai, ožkos sūris ir rūkytas eršketas
Anties confit su karamelizuota morka ir Malabaro pipirų padažu
Šokoladas, kankorėžiai ir svarainis
Užupio g. 22-1, Vilnius
Virtuvės šefas – Deivydas Praspaliauskas
Rezervacijai:
8 675 41191
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 18:00 – 20:00