Comford food – paprastumas, nuoširdumas ir kruopščiai puoselėjamos tradicijos. Mūsų tikslas svečią grąžinti į sentimentalių skonių prisiminimus. Šefo sukurtas modernios namų virtuvės meniu – tai galimybė pabėgti nuo gyvenimo spartos, suartėti tarpusavyje ir iš naujo atrasti pamirštus maisto derinius.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
DEGUSTACINIS MENIU *1
Pirmasis patiekalas. Tunas subtiliai
Antrasis patiekalas. Lašišos ir buroko duetas
Trečiasis patiekalas. Mocarela ir baklažanas Itališkai
Ketvirtasis patiekalas. Klasiškas ešerys ir modernus čederis
Penktasis patiekalas. Įdomus moliūgas su kava ir šokoladu
DEGUSTACINIS MENIU *2
Pirmasis patiekalas. Jautiena švelniai
Antrasis patiekalas. Vištienos ir brokolio pora
Trečiasis patiekalas. Mocarela ir baklažanas itališkai
Ketvirtasis patiekalas. Minkšta antis su dar minkštesniu obuoliu
Penktasis patiekalas. Besimaivanti creme brulee
Anupriškių kaimas 2. Trakų rajonas
Virtuvės šefas – Maxim Mantorov
Rezervacijai:
8 665 12895
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 18:00 – 21:00