
„Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandis
Ančių kepenėlės su svarainių padažu bei kepintais „Shimeji“ grybais
Pagrindinis patiekalas
Ėriuko šonkauliukai, ėrienos maltinukas, bulvių ir grybų virtinukas, valgomoji gelteklė, rinktinės bulvytės
arba
Ešerio filė, cukinijos kremas, perlinis kuskusas, upėtakio ikrai, topinambų ir špinatų traškutis, alyvuogės
Desertas
Ožkos sūrio ir svarainių burbulas ant saldžios grietinėlės žemėlapio
Rinktinės g. 3, Vilnius
Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 657 00 966
restaurant@courtyardvilnius.com
https://www.facebook.com/SoltDining
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17:00 – 22:00