Vilniuje, Savičiaus gatvėje esantis restoranas Balzac kviečia trumpam nusikelti į Prancūziją ir pasimėgauti išskirtiniais patiekalais romantiškoje aplinkoje. Virtuvės šefas ir vėl pasiruošęs Jus nustebinti ypatinga estetika lėkštėse ir ilgai nepamirštamu skoniu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Amour de deux soupes

Kreminė morkų ir salierų gumbų sriuba su daržovių ir lašišos garnyru

Pagrindinis patiekalas

Côtes d’agneau

Ėrienos šonkauliukai su baklažanų piure, sezoninėmis daržovėmis ir pipiriniu demi – glace padažu

Desertas

Framboisier aux citrons

Desertas su aviečių džemu, citrininiu kremu ir morengo kepuraite

***

Į kainą įskaičiuota kava bei arbata.

Savičiaus g., 7 Vilnius

Virtuvės šefas – Ignutis Klimavičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 614 89 223

info@balzac.lt

https://www.facebook.com/BalzacVilnius/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 18:00 – 23:00

VI – VII 14.00 – 23.00