Vilniuje, Savičiaus gatvėje esantis restoranas Balzac kviečia trumpam nusikelti į Prancūziją ir pasimėgauti išskirtiniais patiekalais romantiškoje aplinkoje. Virtuvės šefas ir vėl pasiruošęs Jus nustebinti ypatinga estetika lėkštėse ir ilgai nepamirštamu skoniu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Amour de deux soupes
Kreminė morkų ir salierų gumbų sriuba su daržovių ir lašišos garnyru
Pagrindinis patiekalas
Côtes d’agneau
Ėrienos šonkauliukai su baklažanų piure, sezoninėmis daržovėmis ir pipiriniu demi – glace padažu
Desertas
Framboisier aux citrons
Desertas su aviečių džemu, citrininiu kremu ir morengo kepuraite
***
Į kainą įskaičiuota kava bei arbata.
Savičiaus g., 7 Vilnius
Virtuvės šefas – Ignutis Klimavičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 614 89 223
https://www.facebook.com/BalzacVilnius/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 18:00 – 23:00
VI – VII 14.00 – 23.00