Skonis – jis viską pasako apie Tave… Subalansuoti pasaulio virtuvių skoniai ir aukščiausia maisto kokybė. Geriausia vieta pasinerti į neatrastus skonius, kuriamus mūsų virtuvės meistrų.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
Bulvių kremas su keptomis mažosiomis bulvytėmis, rūkytu lietuvišku upėtakiu ir upėtakio ikrais
Karštas patiekalas
Lėtai virtas jaučio liežuvis su salierų gumbų kremu, garstyčiose marinuotomis salierų gumbų juostelėmis, krienų padažu ir karamelizuota duona
Desertas
Keptas obuolys su obuolių sidro ir garstyčių karamele bei „Sugamour“ naminiais vaniliniais ledais
Konstitucijos pr. 26, Vilnius
Virtuvės šefas – Paulius Janušas
Rezervacijai:
8 618 67617
https://www.facebook.com/skonisrestoranas/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 9:00 – 19:00