Restorano idėja – pristatyti geriausius belgų kulinarinius kūrinius ir tai, kuo garsūs belgai. Rafinuota prancūziškų patiekalų kokybė ir vokiškas dosnumas – būtent tokiomis savybėmis pasižymi belgiška virtuvė.
Mūsų virtuvės receptai pasižymi netikėtais produktų deriniais, kuriuose būtinai išlaikomas unikalus skonis, o puikaus prieskonio jam suteikia belgų maisto gamyboje taip pamėgtas alus. Šalia puikaus maisto restorane galima ragauti unikalaus belgiško alaus. Keturios restorano erdvės kuria skirtingą nuotaiką ir primena svarbius belgų kultūrai dalykus.
Degustacinio meniu pristatymas
Trumpam nusikelkime į Belgiją… Gardus alus, midijos, belgiškas šokoladas – tikra skonių fiesta! Vis greitėjant gyvenimo tempui, kviečiame trumpam sustoti, atsipūsti ir pasimėgauti gardžia vakariene, kurią virtuvės šefė paruošė įkvėpta ateinančio pavasario ir bundančios gamtos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Naminis vištos kepenėlių paštetas su brendžiu, pateikiams su prancūzišku sviestiniu kruasanu ir raudonaisiais serbentais
Karštas patiekalas
Midijos su belgiškomis bulvytėmis ir naminiu majonezu (galite rinktis net iš 10 skirtingų midijų skonių)
Arba
Antienos krūtinėlė su šviežių cukinijų carpaccio ir raudonajame vyne virta kriauše
Desertas
Belgiško šokolado sufle su šviežiomis uogomis ir pistacijų ledais
Pylimo g. 46 , Vilnius
Virtuvės šefė – Irina Tunkevičienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 65 836 735
https://lt-lt.facebook.com/belgairestoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – III 17.00 – 21.00
IV – VI 17.00 – 22.00
VII 17.00 – 20.00