
Šviesi ir džiaugsminga Beatos Nicholson kulinarijos studija pirmą kartą kviečia visus norinčius paragauti pavasario įkvėptų patiekalų iš naujojo „Beatos virtuvės“ žurnalo numerio. Šioje studijoje Beata filmuoja savo laidas, vyksta Neapolietiškų picų kepimo pamokos ir draugų šventės.
Degustacinio meniu pristatymas
Sotus, žalias, įvairus, pavasariškas, vitaminingas ir maistingumo kupinas meniu. Bemėsis, bet su kokybiškais lietuviškais sezoniniais ingredientais ir ypatingai gardžiais sūriais. Įkvėptas Beatos pavasario žurnalo.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis I
Traškios tešlos smidrų pyragas su krapesto ir lietuviško ožkų pieno sūrio kąsneliais
Užkandis II
Sočios juodųjų lęšių salotos su avokadais, traškiais brokoliais ir aštriu jogurto padažu
Pagrindinis patiekalas
Žaliasis daugiaryžis su pavasario vitaminų puokšte (garšvos, kiaulpienės ir t.t.)
Desertas
Turtingas varškės pyragas su braškėmis ir rabarbarais (arba kitais pavasario skanėstais)
Gedimino pr. 27, Vilnius
Virtuvės šefė – Ugnė Aukštakalnytė-Jokubaitė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 670 07 008
Degustacijų pateikimo laikas:
III – V 18.00 – 21.00