
„California Tapas&Wine“ baras yra skirtas visiems, kurie yra linkę mėgautis gerai suderintu maistu ir gėrimais. „California Tapas&Wine“ stilių galima apibūdinti taip: tapas, vynas, kokteiliai ir gera muzika. Tai viena iš tų jaukių vietų, kur maistas – kokybiškas, vynas – nebanalus, aptarnavimas – profesionalus, o kainos – nedidelės.
Meniu daug tradicinių ispaniškų patiekalų iš jūros gėrybių ir vytintos kiaulienos, tai tradiciniai ispanų užkandžiai. Taip pat gausu daržovių, kai kurios iš jų čia pat šviežiai vytinamos krosnyje ir tai visai kitas produktas nei jau įprasti saulėje džiovinti pomidorai.
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
Tigrinių krevečių carpaccio su rožiniais pipirais ir citrusinėmis salotomis, pagardintas baltojo vyno padažu
Pagrindinis patiekalas
Antienos confit su karamelizuotais vaisias ir raudonojo vyno bei bruknių padažu
arba
Ant grotelių kepto rožinio tuno filė salotos su garstyčių padažu
Desertas
Itališkas bezé desertas „tartufo Limoncello“
Subačiaus g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Viačeslav Janč
Rezervacijai:
8 652 65 551
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 15:00 – 22:00