Cordo.22 restoranėlis įsikūręs Panevėžio rajone. Čia mes kviečiame žmonės pabėgti iš kasdienybės, pabūti gamtoje ir atrasti natūralumą patiekaluose. Mėgaujantis maistu per langus galima matyti miškelyje vaikštančias stirnas ar šeškus besigrumiančius pievoje. Čia mums svarbu ryšys su gamta, tvarumas ir atsidavimas savo kraštui. Ne tik auginame dalį produktų, bet ir stengiamės žaliavas gauti iš kuo artimesnių ūkių. Mūsų darželyje galite rasti nuo įvairiausių žolelių iki gausybės skirtingų vaiskrūmių. Europietiškos krypties virtuve atsižvelgiame į tai, ką mums diktuoja gamta ir ko trokšta mūsų klientai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Naminė sėklų duona su ąžuolų gilių sviestu

Šaltas užkandis

Sūdyta šamo filė su glazūruotais mini burokėliais ir miško grybų ikrais

Karštas užkandis

Čeburekas su briediena ir sultiniu

Karštas patiekalas

7 paras marinuotas, lėtai virtas jautienos liežuvis, morkų šimtalapis, rūkytų moliūgų tyrė, krienų puta bei bulvė kimšta veršiukų smegenėlėmis.

Arba

Ančiukų filė, konfit slyva, traški šoninė, 5 grūdų košė su žagreniu suteikti rūgštelei.

Desertas 

Senas laiko patikrintas skruzdėlynas su svarainių medumi

Pamarliškių 22, Maksvytiškių kaimas, Panevėžio rajonas

Virtuvės šefė – Andrijana Žekienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 655 22 366

cordo22@indritus.lt

https://www.facebook.com/22Cordo 

https://cordo22.lt/ 

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 11:00 – 21:00

V – VI 11:00 – 22:00

VII 11:00 – 21:00