Cordo.22 restoranėlis įsikūręs Panevėžio rajone. Čia mes kviečiame žmonės pabėgti iš kasdienybės, pabūti gamtoje ir atrasti natūralumą patiekaluose. Mėgaujantis maistu per langus galima matyti miškelyje vaikštančias stirnas ar šeškus besigrumiančius pievoje. Čia mums svarbu ryšys su gamta, tvarumas ir atsidavimas savo kraštui. Ne tik auginame dalį produktų, bet ir stengiamės žaliavas gauti iš kuo artimesnių ūkių. Mūsų darželyje galite rasti nuo įvairiausių žolelių iki gausybės skirtingų vaiskrūmių. Europietiškos krypties virtuve atsižvelgiame į tai, ką mums diktuoja gamta ir ko trokšta mūsų klientai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Naminė sėklų duona su ąžuolų gilių sviestu
Šaltas užkandis
Sūdyta šamo filė su glazūruotais mini burokėliais ir miško grybų ikrais
Karštas užkandis
Čeburekas su briediena ir sultiniu
Karštas patiekalas
7 paras marinuotas, lėtai virtas jautienos liežuvis, morkų šimtalapis, rūkytų moliūgų tyrė, krienų puta bei bulvė kimšta veršiukų smegenėlėmis.
Arba
Ančiukų filė, konfit slyva, traški šoninė, 5 grūdų košė su žagreniu suteikti rūgštelei.
Desertas
Senas laiko patikrintas skruzdėlynas su svarainių medumi
Pamarliškių 22, Maksvytiškių kaimas, Panevėžio rajonas
Virtuvės šefė – Andrijana Žekienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 655 22 366
https://www.facebook.com/22Cordo
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 11:00 – 21:00
V – VI 11:00 – 22:00
VII 11:00 – 21:00