„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Amuse-bouche

Užkandis I / Appetizer I

Mikrožalumynų cezario salotos, traški vištienos odelė, kiaušinio trynio kremas

Microgreens Caesar salad, crispy chicken skin, egg yolk cream

Užkandis II / Appetizer II

Rūkytos dorados kapotinis, nori dumbliai, fermentuoto česnako majonezas

Smoked dorado tartar, nori saeweed, fermented garlic mayonnaise

Karštas patiekalas / Main course

Keptas smailiagūžis kopūstas, midijos, pastarnokų tyrė, vėžiagyvių padažas

Pan fried hispi cabbage, mussels, parsnip puree, shellfish sauce

Gedimino pr.35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 672 23 272

info@dinerestaurant.lt

https://www.facebook.com/dinerestoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 17:30 – 22:00

V – VI 12:00 – 22:00