„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Amuse-bouche
Užkandis I / Appetizer I
Mikrožalumynų cezario salotos, traški vištienos odelė, kiaušinio trynio kremas
Microgreens Caesar salad, crispy chicken skin, egg yolk cream
Užkandis II / Appetizer II
Rūkytos dorados kapotinis, nori dumbliai, fermentuoto česnako majonezas
Smoked dorado tartar, nori saeweed, fermented garlic mayonnaise
Karštas patiekalas / Main course
Keptas smailiagūžis kopūstas, midijos, pastarnokų tyrė, vėžiagyvių padažas
Pan fried hispi cabbage, mussels, parsnip puree, shellfish sauce
Gedimino pr.35, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 672 23 272
https://www.facebook.com/dinerestoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 17:30 – 22:00
V – VI 12:00 – 22:00