
Apie restoraną
„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Elnienos carpaccio su sraigėmis
Karštas užkandis
Kepta austrė su šoninės džemu ir „Guinness“ alaus puta
Pagrindinis patiekalas
Sterko filė su gelteklės-krienų tyre, confit bulvytėmis ir midijų padažu
Desertas
Macarons trio
Gedimino pr. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Rezervacijai:
8 672 23272
info@dinerestaurant.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 18:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00