Apie restoraną

Restoranas „Ertlio namas“ – unikali šeimyniška erdvė, kur rafinuota istorinė lietuviška virtuvė skoningai dera su šiuolaikine kultūra ir technologija.

Jurgio Ertlio, mūrininkų ir dailidžių cecho magistro XVII a. statytame name istoriją pažinsite kitaip – ne per muziejų, knygas ar gidų pasakojimus. Čia autentišką istoriją įkvėpsite, užuosite, ragausite. Stebėsitės, gėrėsitės, atrasite iš naujo ir mėgausitės.  Degustacinės vakarienės metu, vertindami unikalius patiekalus ir jais mėgaudamiesi būtinai rasite laiko pabendrauti su šeima, draugais ar kolegomis – tokios minutės ir valandos bus ypač vertingos ir įsimins ilgam.

Kruopščiai išstudijavę dvarų bei vienuolynų archyvuose rastus receptus, išgvildenę Lietuvos „kuchmistrų“ paslaptis atkūrėme autentiškus viduramžių, renesanso ir baroko epochų patiekalus ir juos šiuolaikiškai interpretavome.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Aperityvas

Naminė duona su burokėliais ir naminiu sviestu su mielėmis

XVI amžius

Šefo komplimentas

Skumbrė su svogūnais ir burokėliais

XIX amžius

Pagrindinis patiekalas

Antiena su moliūgais, topinambais ir sultinio padažu

XIX amžius

Desertas

Šakotis su slyvomis, obuoliais ir obuolių ledais

XVIII amžius

Šv. Jono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Tomas Rimvydis

Rezervacijai:

637 33300

reservations@ertlionamas.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 17:00 – 22:00

V – VI 17:00 – 23:00

VII 17:00 – 22:00