Apie restoraną
Restoranas „Ertlio namas“ – unikali šeimyniška erdvė, kur rafinuota istorinė lietuviška virtuvė skoningai dera su šiuolaikine kultūra ir technologija.
Jurgio Ertlio, mūrininkų ir dailidžių cecho magistro XVII a. statytame name istoriją pažinsite kitaip – ne per muziejų, knygas ar gidų pasakojimus. Čia autentišką istoriją įkvėpsite, užuosite, ragausite. Stebėsitės, gėrėsitės, atrasite iš naujo ir mėgausitės. Degustacinės vakarienės metu, vertindami unikalius patiekalus ir jais mėgaudamiesi būtinai rasite laiko pabendrauti su šeima, draugais ar kolegomis – tokios minutės ir valandos bus ypač vertingos ir įsimins ilgam.
Kruopščiai išstudijavę dvarų bei vienuolynų archyvuose rastus receptus, išgvildenę Lietuvos „kuchmistrų“ paslaptis atkūrėme autentiškus viduramžių, renesanso ir baroko epochų patiekalus ir juos šiuolaikiškai interpretavome.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Aperityvas
Naminė duona su burokėliais ir naminiu sviestu su mielėmis
XVI amžius
Šefo komplimentas
Skumbrė su svogūnais ir burokėliais
XIX amžius
Pagrindinis patiekalas
Antiena su moliūgais, topinambais ir sultinio padažu
XIX amžius
Desertas
Šakotis su slyvomis, obuoliais ir obuolių ledais
XVIII amžius
Šv. Jono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Tomas Rimvydis
Rezervacijai:
8 637 33300
reservations@ertlionamas.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – IV 17:00 – 22:00
V – VI 17:00 – 23:00
VII 17:00 – 22:00