Restoranas, įkurtas dviejų ilgamečių kolegų, pasižymi aukšta kokybe, tikslumu bei ypatingu dėmesiu detalėms. Visa tai atsispindi specialiai sukurtuose sezoniniuose meniu! Darbo dienomis nuo 12 val. iki 15 val. kviečiame užsukti ir išmėginti dinamišką verslo pietų pasiūlymą.
Atvykę vakare, turėsite progą pasimėgauti ramuma dvelkiančia restorano atmosfera – patyręs kolektyvas užtikrins, jog visos “dienos audros” liktų už restorano durų.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandis I
Prancūziškas tradicinis vištienos kepenėlių paštetas, pagardintas ančių taukais, patiekiamąs su balzamiko ikrais, skrudintom pistacijom ir namine juoda duonele.
Užkandis II
Karpačas
Pagrindinis patiekalas
Antrekoto kepsnys iš Urugvajaus
Arba
Jūrų šukutės iš Kanados
Desertas
Pavlovos desertas su šviežiais pasiflorais
Olimpiečių g. 1, Vilnius
Virtuvės šefai – Šarūnas Marčiulaitis / Darius Miciulevičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 645 76 757
https://www.facebook.com/RiverTownVilnius
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 18:00 – 21:00