
Natūralumas ◦ Sezoniškumas ◦ Paprastumas ◦ Tvarumas
Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restoranas „Diverso“ į naująjį rudens / žiemos meniu įtraukė tai, ką šiuo metų laiku geriausio siūlo gamta ir Lietuvos ūkiai.
Naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus: iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą.
Išgryninome receptus, atsakingai naudodami žaliavas. Labai tikimės, jog mėgaudamiesi „Diverso“ šefų kurtais patiekalais pajusite, kas yra tikras, su meile ruoštas maistas.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
APERITYVAS
Naminė duonelė su grūdais
Šviežio baziliko sūrio kremas
SRIUBA
Langustų ir baravykų kreminė sriuba
tigrinė krevetė / baravykų dulkės / grikių traškutis / žolelių aliejus
UŽKANDIS
Sezoninės salotos su lietuvišku ožkos pieno sūriu
Lietuvos sūrininkų gaminamas natūralus ožkų sūris / burokėliai / kriaušės/ laukų salotos / grikiai / miškų uogų užpilas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Laisvėje augintų BIO kukurūzinių viščiukų krūtinėlė
Bolivinė balanda / šakninių salierų kremas / įvairios keptos daržovės / vištienos sultinio padažas
DESERTAS
Šokoladinis „Marselis“
Juodojo šokolado putėsiai / šokoladinis bemiltis biskvitas / juodieji serbentai / Yuzu
GĖRIMAI
Kava/ arbata/ stalo vanduo su citrusais
K. Donelaičio g. 27, Kaunas
Virtuvės šefė – Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė
Rezervacijai:
8 373 06100
www.facebook.com/diversorestaurant/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 16:00 – 22:00