„Hazie“ svajonės:

  • Kad močiutė ja didžiuotųsi (buvęs „Hazienda“ kepsnių restoranas)
  • Kad apsilankytų draugai
  • Kad svečiai dalintųsi emocijomis maisto ir kokteilių pagalba
  • Padaryti restoraną gyvu ir linksmu
  • Nudžiuginti savo draugus veganus

„Hazie“  aistra yra pasidalinti naujų senų laikų mėgstamų patiekalų skoniu su crazy hazie prisilietimu, kad galėtumėte patirti tikro naminio ir šiuolaikiško maisto skonį. Iš mūsų namų iki jūsų mes ir toliau gaminame skanius patiekalus iš geriausių šviežių vietinių ingredientų, kad kartu su apetitu galėtumėte jausti ir komfortą. „Hazie“ terasa yra puiki vieta vestuvėms, gimtadieniui, jaukioms vakarienėms su draugais ar kitoms sukaktims.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

1 variantas

Trinta agurkų sriuba su tofu sūriu, granatais, pagardinta kalendra

Kepti avienos šonkauliai, pagardinti margainio aliejumi su šviežiomis mini bulvytėmis, trintų aviečių-brendžio padažu

Lazdyno riešutų desertas su braškėmis bei baziliku

2 variantas

Griliuoto arbūzo užkandis su rūkytu unguriu, rukola, meškinio česnako pesto

Kepta marinuota kiaulienos filė su salierų tyre, žaliaisiais smidrais bei marinuotomis morkytėmis

Naminis biskvitas su viskiu, plakta grietinėle, trintais rabarbarais ir šokoladu

Maironio g. 13, Vilnius

Virtuvės šefė – Rima Remeikienė

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 655 16781

hazie@mabre.lt

www.facebook.com/foodcourt.hazie

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 12:00 – 21:00