„Hazie“ svajonės:
- Kad močiutė ja didžiuotųsi (buvęs „Hazienda“ kepsnių restoranas)
- Kad apsilankytų draugai
- Kad svečiai dalintųsi emocijomis maisto ir kokteilių pagalba
- Padaryti restoraną gyvu ir linksmu
- Nudžiuginti savo draugus veganus
„Hazie“ aistra yra pasidalinti naujų senų laikų mėgstamų patiekalų skoniu su crazy hazie prisilietimu, kad galėtumėte patirti tikro naminio ir šiuolaikiško maisto skonį. Iš mūsų namų iki jūsų mes ir toliau gaminame skanius patiekalus iš geriausių šviežių vietinių ingredientų, kad kartu su apetitu galėtumėte jausti ir komfortą. „Hazie“ terasa yra puiki vieta vestuvėms, gimtadieniui, jaukioms vakarienėms su draugais ar kitoms sukaktims.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
1 variantas
Trinta agurkų sriuba su tofu sūriu, granatais, pagardinta kalendra
Kepti avienos šonkauliai, pagardinti margainio aliejumi su šviežiomis mini bulvytėmis, trintų aviečių-brendžio padažu
Lazdyno riešutų desertas su braškėmis bei baziliku
2 variantas
Griliuoto arbūzo užkandis su rūkytu unguriu, rukola, meškinio česnako pesto
Kepta marinuota kiaulienos filė su salierų tyre, žaliaisiais smidrais bei marinuotomis morkytėmis
Naminis biskvitas su viskiu, plakta grietinėle, trintais rabarbarais ir šokoladu
Maironio g. 13, Vilnius
Virtuvės šefė – Rima Remeikienė
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 655 16781
www.facebook.com/foodcourt.hazie
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00 – 21:00