
Apie restoraną
Restoranas „Kurhauzas” – tai šeimos verslas, gimęs iš aistros geram maistui ir charizmatiškai estetikai. Esame įsikūrę istoriniame Birštono kurhauzo pastate, todėl mūsų jaukioje erdvėse nestinga kurhauziškos dvasios. Atidžiai sudarytame rinktiniame restorano a la carte meniu karaliauja sveikas ir elegantiškas europietiškos virtuvės maistas. Turime savo charakterį – ir juo didžiuojamės: subūrėme jaunų ir dinamiškų profesionalų komandą, kuri myli tai, ką daro. Siekiame būti tas restoranas, kurį atradus, norisi sugrįžti. O tada dar ir dar kartą.
Dirbame: ištisus metus.
Teikiamos paslaugos: uždarų švenčių organizavimas, išvažiuojamieji banketai, furšetai.
Virtuvė: europietiška.
Stilius: butiko tipo jaukiai kurhauziškas.
Vietos lauke: šiltuoju sezonu.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Upėtakis ir keturi porai (rūkytas upėtakis pateikiamas su 4 skirtingai paruoštais porais bei putpelės kiaušiniu)
Karštas patiekalas
Kepta putpelės krūtinėlė (troškinta putpelės šlaunelė, antienos ir vištienos paštetas, karamelizuoti burokėliai, obuolys bei svarainių – petražolių padažas)
Desertas
Kriaušės ir bruknių desertas (sluoksniuota kriaušė, pateikiama su bruknėmis)
B. Sruogos g. 2, Birštonas
Virtuvės šefas – Andrius Laskauskas
Rezervacijai
8 687 23801
kurhauzas@yahoo.com
Degustacijų patiekimo laikas
II – V 12:00 – 22:00
VI – VII 10:00 – 23:00