Apie restoraną
Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis sultingus steikus siūlantis restoranas turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti vegetariškus patiekalus. Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, dideliais vitrininiais langais, vyrauja rusvos spalvos. Neapkrautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur ir 30 Eur asmeniui
20 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Keptas baklažanas su miso padažu ir sezamų sėklomis. Patiekiamas su graikišku jogurtu ir trumais aromatizuotu medumi
arba
Matjė silkė su marinuotomis daržovėmis ir kepintomis kanapių sėklomis
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Laisvai besiganančių kiaulių nugarinė su kauliuku. Patiekiama su ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis salotomis
arba
Daugiaryžis su kalmarais ir špinatais. Patiekiamas su aioli padažu
DESERTAS
Tartaletė su laimų kremu ir citrininiu džemu
30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Keptas baklažanas su miso padažu ir sezamų sėklomis. Patiekiamas su graikišku jogurtu ir trumais aromatizuotu medumi
arba
Prancūziškas paštetas, patiekiamas su “Gribiche” padažu
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Brandintos jautienos antrekoto Rib-eye (300 g) kepsnys. Patiekiamas su morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdinotmis bulvytėmis ir pipirų padažu
arba
Grilyje kepta Rifešerio filė, patiekiama su keptomis daržovėmis, grybais, saldžiai aitraus marmelado ir kokosų pieno – mangų padažu
DESERTAS
Karamelinis pyragaitis su yuzu ir riešutais
A.Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Rezervacijai:
8 612 35 200
info@meat.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – IV 17:00 – 19:30, 20:00 – 22:00
V 17:00 – 19:30, 20:00 – 23:00
VI 14:00 – 23:00
VII 14:00 – 18:00