Restoranas La Capital – įkvėptas autentiškumo, senovinių preispaniškų tradicijų ir ritualų. Ypatingas dėmesys skiriamas Meksikos ingredientams, jų kilmei ir patiekalų originaliam skonio išreiškimui.
Iš Meksikos atvykęs virtuvės šefas Alexis Hernández Maldonado kuria meniu, remiantis tradicine šalies virtuve, jos ypatingais gaminimo procesais, tuo pačiu ją naujai interpretuoja, derindamas su šiuolaikiniu kulinariniu menu. Čia rasite rankų darbo kukurūzų tortilijų ir tostadų pagal senovinę paruošimo technologiją, autentiško skonio Oaxacos valstijos Molės variacijų, karibų stiliaus ceviche, aukščiausios kokybės mėsos bei vietoje paruoštų salsų. Taip pat netrūks tradicinių desertų.
Baro pasiūlymą sudaro daugiau nei 100 tekilos ir mezcalio rūšių, tai pat meksikietiško vyno ir kraftinio alaus pasirinkimas, ypatingas kokteilių meniu, įkvėptas meksikietiškų ingredientų ir originalaus skonio.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Pasitikimo aperityvas
SALTILLO
CALLO DE HACHA
Šukutės, braškių tigro pienas, agurkai, avokadų ir padron pipirų salsa
TIRADITO DE PESCADO
Citrinų marinate sūdyta žuvis, mangas, upėtakio ikrai ir pico de gallo
TACO DE PULPO
Tortilija, pupelių tyrė, keptas aštuonkojis, avokadų ir macha salsa
MOLE ROSA Y CORDERO
Ėrienos nugarinė su kaulu, rausvoji Mole, bulvių šimtalapis, šparagai ir kedro riešutai
QUESO
Ožkos sūrio kremas, Yuzu tyrė, moliūgų ganašas ir lazdyno riešutų praline
Saltoniškių g. 7C, Vilnius
Virtuvės šefas – Ivan Alexis Hernandez Maldonado
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 634 33 388
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17:00 – 21:00
VI nedirba
VII 14:00 – 20:00