Restorano „Lokys“ specializacija – istorinė lietuviška virtuvė, kurios pagrindinis akcentas – žvėriena ir miško gėrybės. Istorinius lietuviškus patiekalus restorano šefė ruošia iš natūralių ir sveikų miško produktų, derindama senąsias viduramžių tradicijas su šiuolaikinėmis maisto gamybos technologijomis ir estetika.

Restorano valgiaraštis buvo sudarytas bendradarbiaujant su Lietuvos istorikais. Jame pasakojami tikri Lietuvos kulinarijos istorijos faktai, daugiausia dėmesio skiriant Lietuvos valdovų ir didikų dvaro virtuvei.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas 

Ožkos sūrio pyragėlis su spanguolių ir kriaušių čatniu

Užkandis

Persikų užkandis su vytinta antiena ir mėtomis

Karštas patiekalas 

Stirnienos kepsnelis su su miško grybų orzotto ir vaisių bei daržovių traškučiais

Desertas

Migdolų biskvitas su vyšniomis, sūrio kremu ir braškėmis

Stiklių g. 8, Vilnius

Virtuvės šefė – Rita Keršulytė- Ryčkova

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 526 29 046

info@lokys.lt 

https://lokys.lt/rezervacijos/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:00 – 23:00