
Apie restoraną
Vos nusukę nuo miesto Rotušės, Savičiaus gatvėje atrasite ne uždarą ložę, o atvirą ir jaukią vietą, kurioje smaguriauja atsipalaidavę, neįpareigoti žmonės.
Čia prie baro sėdi patys plepiausi, vidinėje terasoje po šildymo lempomis glaudžiasi tie, kas dar nepaleidžia vasaros, o antrame aukšte vieši ieškantys šiek tiek ramybės ir privatumo.
Mūsų a la carte – žymiausi: keptas aštuonkojis ir jautienos befstrogenas. Taip pat klauskite apie mūsų pasiūlymą, kurį keičiame kas savaitę.
Nuo šio rudens pasitinkame su pietumis – kiekvieną darbo dieną nuo 12-15 val.
Savaitgaliais nuo 10-14 val. pusryčiai.
“Gastronomijos savaitėje“ dalyvausime antrą kartą.
Parengėme penkių patiekalų degustacinę vakarienę bei derančių gėrimų rekomendacijas.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandžiai
Jūrų šukutė / pastarnokų obuolių piurė / Kalvadoso padažas
Kreminė salierų sriuba / rūkyta žuvis
Kepta bulvė / grybai / sviesto grietinės padažas / šoninės trupiniai
Pagrindinis patiekalas
Menkė / savojos kopūsto balandėlis / olandiškas padažas
arba
Anties šlaunelė / bulvių piurė / ropinės daržovės / slyvų padažas
Desertas
Datulių pyragas / ledai / karamelė
Savičiaus g. 3, Vilnius
Rezervacijai:
8 656 99009
info@mason.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 18:00 – 23:00