
Mūsų virtuvė specializuojasi sezoniškų patiekalų gamyboje, džiaugiasi 4 metų laikais kai gali dirbti su šviežiausiais produktais. Mums svarbus tvarumas virtuvėje, todėl dauguma produktų kurybiškai panaudojami nuo šaknų iki stiebelių. Mums garbė dirbti su Lietuvos ūkininkais ir naudoti jų tvariai išaugintą produkciją, žinant visą produkto kelią iki virtuvės. Į maistą žiūrime kurybiškai, labiausiai vertiname skonį ir estetiką, tai atsispindi mūsų lėkštėse.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Antakalnio g. 17, Vilnius
Virtuvės šefė – Ieva Ivonė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 629 29 136
https://www.facebook.com/TASTEMAP
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00