Meating Room restoranas garsėja savo išskirtinio skonio, Urugvajaus Black Angus, Flat Iron steikais, už tikriausiai mažiausią kainą Lietuvoje. Kadangi mes save pristatome kaip Steak & Tapas Bar, be mūsų garsiųjų steikų, mes taip pat siūlome ir ispaniškus Tapas užkandžius, kurie nustebina net pačius ispanus. Vegetarai, kokteilių gurmanai bei desertų pamišėliai, taip pat yra reguliarūs svečiai.

Atidaryti restoraną tarp-karantininiu laikotarpiu, po kurio seka karas kaimyninėje šalyje bei energetikos krizė, nėra labai lengva užduotis. Kadangi mes labiausiai orientuoti į maisto kokybę, mums nebaisu jokie iššūkiai, nes svečiai dėl gero maisto visada sugrįžta. Visos kliūtys mus padaro tik stipresniais. Todėl, Meating Room – Steak & Tapas Bar tikslas, atsirasti ir įsitvirtinti Lietuvos gastronomijos žemėlapyje ilgam.

Mūsų virtuvės vadovė Greta Drazdauskaitė turi ilgametę virėjos patirtį Londone. Paskutiniai, beveik 7 metai iš jų buvo Hawksmore, šiais metais pripažintu geriausių steikų restoranu pasaulyje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Karštas užkandis

Švelniai gruzdintos Austrės su ispanišku tartaro padažu, triumais bei ‘shot’as’ putojančio Cava

Karštas patiekalas

Kepta apskrudusi atlantinė menkė su triumų bulvių koše ir šviežiai rinktomis lietuviškomis voveraitėmis

arba 

Olandiška veršiena su svieste kepintomis jaunomis bulvytėmis bei sezoninėmis grill daržovėmis

Desertas

Namų gamybos šokolado putėsiai

Aperityvas

Campari Shakerato

VIlniaus g. 19, Vilnius

Virtuvės šefė – Greta Drazdauskaitė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 672 66 544

meatingroomvilnius@gmail.com

https://www.facebook.com/meatingroomvilnius

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 23:00