Monai yra namų restoranas, kuriame kiekvieno svečio buvimą norime paversti jaukiu ir įsimintinu. Restoranas improvizuoja virtuvėje, kviesdami Jus stebėti savo kūrybos procesą. Vyrauja žuvies, jūros gėrybių ir mėsos patiekalai, kuriuos restorano komanda geba apjungti ir patiekti kartu. Subtiliai, moderniai ir su didele meile.
Gastronomijos savaitė Monuose. Meniu skonių istorijos.
Meniu sudarys trys patiekalai:
Virtinukai, keptas otas ir juodieji serbentai su naminiais ledais. Visų patiekalų istorija viena – „make a tradition into evoliution“. Vaikystėje ragautus patiekalus praturtinti šių dienų produktais ir gamybos technika, perteikiant visa tai svečio lėkštėje. Siekiame sužadinti nostalgiją patiekalo išvaizda, skonyje – stebinti neįprastais produktų deriniais.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Virtinukas su jautienos žandų mėsa, nduja padažas
Pagrindinis patiekalas
Keptas otas, troškinti kalafiorai, žolelių padažas su krevetėmis
Desertas
Naminiai vaniliniai ledai, juodieji serbentai, pipirai
Liepų g. 4, Klaipėda
Virtuvės šefas – Gražvydas Tamkevičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 626 63362
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 18:00 – 21:00