Monai yra namų restoranas, kuriame kiekvieno svečio buvimą norime paversti jaukiu ir įsimintinu. Restoranas improvizuoja virtuvėje, kviesdami Jus stebėti savo kūrybos procesą. Vyrauja žuvies, jūros gėrybių ir mėsos patiekalai, kuriuos restorano komanda geba apjungti ir patiekti kartu. Subtiliai, moderniai ir su didele meile.

Gastronomijos savaitė Monuose. Meniu skonių istorijos.

Meniu sudarys trys patiekalai:

Virtinukai, keptas otas ir juodieji serbentai su naminiais ledais.  Visų patiekalų istorija viena – „make a tradition into evoliution“. Vaikystėje ragautus patiekalus praturtinti šių dienų produktais ir gamybos technika, perteikiant visa tai svečio lėkštėje. Siekiame sužadinti nostalgiją patiekalo išvaizda, skonyje – stebinti neįprastais produktų deriniais.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Virtinukas su jautienos žandų mėsa, nduja padažas

Pagrindinis patiekalas

Keptas otas, troškinti kalafiorai, žolelių padažas su krevetėmis

Desertas

Naminiai vaniliniai ledai, juodieji serbentai, pipirai

Liepų g. 4, Klaipėda

Virtuvės šefas – Gražvydas Tamkevičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 626 63362

vadyba@restoranasmonai.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 18:00 – 21:00