Gurmaniški patiekalai ir aukščiausia aptarnavimo kokybė.

Ruošiamų patiekalų istorija kuriasi iš meilės darbui, profesijai, kuri kuria emociją žmogui, vertinančiam gyvenimo akimirkas per skonį, meilę kokybiškam maistui. Norėdami sustiprinti pajūrio nuotaiką, meilę jūrai, užtikriname šviežiausių jūros gėrybių skonius, gamybos procese išlaikant natūralumą. Tad šių metų ruošiamas gastronominis meniu leis pasimėgauti pajūrio skoniais ir nuotaika.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Artišokų kremas su Grana padana sūriu, alyvuogės, duona

Užkandis

Wagiu jautienos kapotinis Cornete, fermentuotų juodųjų česnakų pudra, trumų ikrai

IR

Gumbinio ežiuko spurga, rūkytas ungurys, ančiuvių kremas, citrusinis gelis, baltieji perlai

Pagrindinis patiekalas

Eršketo filė , bulguro kruopos, pankolių kremas, miso padažas, mikro žalumynai

Desertas

Rudeninė staigmena

Vytauto g. 79, Palanga

Patiekalus ruoš –  Amsterdam plaza virtuvės komanda

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 60 110 130

info@amsterdamplaza.lt

www.amsterdamplaza.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VI 16.00 – 21.00

VII 13.00 – 18.00