Gurmaniški patiekalai ir aukščiausia aptarnavimo kokybė.
Ruošiamų patiekalų istorija kuriasi iš meilės darbui, profesijai, kuri kuria emociją žmogui, vertinančiam gyvenimo akimirkas per skonį, meilę kokybiškam maistui. Norėdami sustiprinti pajūrio nuotaiką, meilę jūrai, užtikriname šviežiausių jūros gėrybių skonius, gamybos procese išlaikant natūralumą. Tad šių metų ruošiamas gastronominis meniu leis pasimėgauti pajūrio skoniais ir nuotaika.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Artišokų kremas su Grana padana sūriu, alyvuogės, duona
Užkandis
Wagiu jautienos kapotinis Cornete, fermentuotų juodųjų česnakų pudra, trumų ikrai
IR
Gumbinio ežiuko spurga, rūkytas ungurys, ančiuvių kremas, citrusinis gelis, baltieji perlai
Pagrindinis patiekalas
Eršketo filė , bulguro kruopos, pankolių kremas, miso padažas, mikro žalumynai
Desertas
Rudeninė staigmena
Vytauto g. 79, Palanga
Patiekalus ruoš – Amsterdam plaza virtuvės komanda
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 60 110 130
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VI 16.00 – 21.00
VII 13.00 – 18.00