Apie restoraną
Užaugome prie jūros, tačiau visuomet žavėjomės sidabriniais Vilniaus bokštais, žaliais jo parkais ir raudonais sostinės stogais. Manome, jog tai jie ir įkvėpė mus leistis į dar ryškesnių spalvų kelionę.
„Pink & Yellow“ yra tai, ko gyvendami dideliame mieste dažnai pasigendame lietingą rudens vakarą, niūrų žiemos rytą ar apsiniaukusią vasaros dieną. Tai, ką prisimename iš romantiškų kelionių traukiniu, spalvingiausių vasaros saulėlydžių, rytų, praleistų prie jūros.
Šias, kadaise išgyventas patirtis sugrąžins spalvingą retro nuotaiką atspindintis restoranas „Yellow“, kuriame pristatysime mylimiausius pajūrio restorano „Restoranas 4“ patiekalus. Ant stogo įsikūrusioje šildomoje lauko terasoje „Pink“ ištisus metus mėgausimės kvapą gniaužiančia Vilniaus panorama, specialiu gėrimų bei desertų meniu.
Mes – prisiekę svajotojai, manantys, jog kartu su romantiška raudonų Vilniaus stogų panorama, tai primins smėlėtose pakrantėse, ramiose jūros bangose ir romantiškose kelionėse traukiniu pasilikusį laiką.
Gastromomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur arba 30 Eur asmeniui
20 Eur asmeniui
TACO CON CARNE
Jaučio žandas / Giros karamelė / Sofrito / Raudonojo svogūno marmeladas / Gvakamolė / Žemės riešutų trupiniai
JAUTIENOS ŽANDAS
Raudonasis kopūstas / Mole / Muskatinė bulvių piure / Krapų sniegas
Arba
SVIESTAŽUVĖ
Polenta / Choucroute / Moliūgo padažas / Krapų aliejus
BANANŲ CREMEUX SU AUKSO DULKĖMIS
Karamelė su romu / traškūs bananai / lazdyno riešutų ir bergamočių kremas
30 Eur asmeniui
TUNO TARTARAS
Morkų muslinas / Avokado salsa / ponzu / sezamas
AŠTUONKOJIS
Salsa veracruz / Bulvių kubeliai / Vyšniniai pomidoriukai / Marinuotas raudonasis svogūnas
BANANŲ CREMEUX SU AUKSO DULKĖMIS
Karamelė su romu / traškūs bananai / lazdyno riešutų ir bergamočių kremas
Gedimino pr. 44A, Vilnius
Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac
Rezervacijai:
ū 673 24219
restoranasyellow@gmail.com
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 15:00 – 23:00