
Apie restoraną
Vilniaus centre, senamiestyje, įkurtas restoranas „Telegrafas“ – vieta, ieškantiems elegantiškos aplinkos mėgautis europietiškos virtuvės patiekalais, siūlanti subtilų balansą tarp istorinės praeities ir modernumo, malonią atmosferą, jaukų interjerą ir didingus Vilniaus arkikatedros aikštės vaizdus. Restorano virtuvė – europietiškos virtuvės derinys, įkvėptas rytų iki vakarų šalių skonių, papildant juos Viduržemio šalių kulinarinės virtuvės bruožais. Kulinarinių gardumynų skonis išgaunamas netikėtais deriniais ir restorano komandos profesionalumu, čia visuomet ypatingas dėmesys skiriamas patiekalų šviežumui ir sezoniniams ingredientams. „Telegrafas“ siekia būti priešakyje kuriant modernią tradicinę lietuvišką virtuvę, todėl svečiai gali mėgautis inovatyviu meniu, kurį įkvėpė tiek vietinės, tiek viso pasaulio virtuvių skoniai.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Saldžiųjų bulvių kapotinis
Saldžiosios bulvės / Saulėje džiovinti pomidorai / Avokadai / Ožkos sūris / Aviečių perlai
Papūgžuvė
Papūgžuvės filė / Pankolių kremas / Keptos daržovės / Svarainių gelis / Citrinų padažas
Limeta ir žalieji žirneliai
Žaliųjų žirnelių trupiniai / Graikiško jogurto ir limetų ledai / Limetų kremas
Universiteto g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Vytautas Alekna
Rezervacijai:
8 522 01600
telegrafas.vilnius@kempinski.com
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 12:00 – 15:00