Didžiuojamės, kad esame vienas pirmųjų itališkų restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 25 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimus svečius. Mums kokybė tai atsakomybė, kuri pirmiausia kyla iš pagarbos svečiui. Esame įsimylėję Italiją ir itališką virtuvę. Mūsų filosofija labai paprasta, kaip visa itališka virtuvė,- autentiški, kokybiški ir švieži produktai, jauki namų atmosfera, betarpiškas bendravimas ir Meilė tam, ką darome. Dirbame nuo ankstyvųjų pusryčių pereidami į “Brunch’ą”, kurių metu galite mėgautis šedevrais tapusiomis mūsų “Grande” brusketomis, iki vėlyvos itališkos vakarienės su kruopščiai atrinktais itališkais vynais. Mūsų restorano durys ir širdys visada atvertos Jums, mieli svečiai!

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Pasitikimo užkandis
SUPPLI (Lacijus)
Itališka ryžių spurgytė su krevetėmis
Užkandis (pasirinkti)
JAUTIENOS KARPAČAS (Venecija)
Apkepta brandinta jautiena, saldžiarūgštis klevų sirupo padažas, liucernos daigai, marinuoti kelmučiai, keptos saldžiosios paprikos, kepinti lazdynų riešutai, balzaminio acto perlai
Arba
BURATA (Apulija)
Traški kepta burata, pomidoriukų ir alyvuogių mozaika, sodrus padažas, skrudinta duonelė
Pagrindinis patiekalas
UNGURYS – CAPITONE FRITTO (Neapolis, Kampanija)
Keptas ungurys, pastarnokų tyrė, karamelizuotas bastutis, morkytės
Desertas
TIRAMISU (Venetas)
Netradicinio klevų sirupo skonio, kurį reikia išgyventi ir mėgautis iki pabaigos, iki paskutinio šaukšto. Patiekiamas su naminiais klevų sirupo ledais, rudens uogomis
Pabaigai
Baro komplimentas pagal itališkas tradicijas

Vilniaus g. 47 / Trakų g. 18, Vilnius 

Virtuvės šefas – Linas Barysas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 652 65 777;

(85) 231 41 98;

stvalentinas9@gmail.com

www.stvalentino.lt

https://www.facebook.com/stvalentinorestoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 15:00 – 22:00

V – VI 15:00 – 23:00

VII 15:00 – 21:00