Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis.
Restoranas įsikūręs miesto centre, tačiau vakarais ir savaitgaliais nurimus darbo dienos šurmuliui, regiant šventę, turėsite pakankamai privatumo ir ramybės. Restorano erdvė šviesi, su daugybe langų, šalia pastato nedidelė terasa.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Amouse bouche
Užkandis
Sūdyta menkė, degintų agurkų padažas, agurkai krapų majonezas, sūdytų trynių drožlės
Pagrindinis patiekalas
Antis, morkų gratinas, ančių kepenėlių paštetas, morkų traškučiai, aviečių gelis
Desertas
Braškių ir bazilikų mini tartalete, kalendros ir laimo šerbetas, braškių ir vanilės compote
Gynėjų g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Julius Valatkevičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 694 98 978
https://www.facebook.com/stebuklai.restoranas
Degustacijų pateikimo laikas:
II – IV 14.00 – 22.00
VII 14.00 – 22.00