Vienintelis tikras steakhouse’as Klaipėdoje. Ieškantiems kokybės, išskirtinumo ir vertės.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Amuse – bouche
Sūdytų lašinių kapotinis su marinuotomis daržovėmis
Salted Lardo with marinated vegetables
Užkandis / Starter
Baltojo oto straganina su šaltalankiais
White halibut stroganina with sea buckthorn
Pagrindinis patiekalas / Main course
Antienos filė su briedžiukais
Duck filet with Morchella mushrooms
Desertas / Dessert
Trešnių putėsiai
Sweet cherry mouse
I.Kanto 44, Klaipėda
Virtuvės šefas – Tomas Petrikas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 698 39 960
https://www.facebook.com/restoranas.skandalas
Degustacijų pateikimo laikas:
II – V 12.00 – 21.00