Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…
„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.
Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
Rūkytų burokų tartaras su tamsia namine duona, natūraliu jogurtu, putpelės kiaušiniu ir „Sugamour“ gervuogių acto sirupu
Karštas patiekalas
Lėtai brandinti jautienos skruostai su bulvėmis, rūkytais ir keptais burokėliais, raudono vyno padažu ir mėlynių oda
Desertas
Pasiflorų ir raudonųjų apelsinų tyrėse bei „Cointreau“ apelsinų likeryje mirkyta baba su mangų ir pasiflorų žėle, „Chantilly“ vaniliniu maskarponės kremu, kukurūzų trupiniais ir riešutais
Vokiečių g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Paulius Janušas
Rezervacijai:
8 686 19 995
www.facebook.com/sugamourboutique/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 8:00 – 23:00