Vilniaus centre, senamiestyje, įkurtas restoranas „Telegrafas“ – vieta, ieškantiems elegantiškos aplinkos mėgautis europietiškos virtuvės patiekalais, siūlanti subtilų balansą tarp istorinės praeities ir modernumo, malonią atmosferą, jaukų interjerą ir didingus Vilniaus arkikatedros aikštės vaizdus.

Restorano virtuvė – europietiškos virtuvės derinys, įkvėptas rytų iki vakarų šalių skonių, papildant juos Viduržemio šalių kulinarinės virtuvės bruožais. Kulinarinių gardumynų skonis išgaunamas netikėtais deriniais ir restorano komandos profesionalumu, čia visuomet ypatingas dėmesys skiriamas patiekalų šviežumui ir sezoniniams ingredientams. „Telegrafas“ siekia būti priešakyje kuriant modernią tradicinę lietuvišką virtuvę, todėl svečiai gali mėgautis inovatyviu meniu, kurį įkvėpė tiek vietinės, tiek viso pasaulio virtuvių skoniai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

Vištienos – baravykų terinas / baravykų pudra / daržovės / baravykų ikrai

arba

Žuvies sultinys / kokosų pienas / jūros gerybės / ikrai / krapų aliejus

Pagrindinis patiekalas

„Baccala“ menkė / gelteklės – šalavijų kremas / „Bearnaise“ padažas / citrinų kremas / keptos mini daržovės

arba

Bulgur kruopų rizotas / artišokai / vytinti pomidorai / spalvotų burokėlių traškučiai / kietasis sūris

Desertas

Burokėlių biskvitas / bananų putėsiai / burokėlių kremas / morkų kremas

Universiteto g. 14

Virtuvės šefas – Pavel Koncelajov

Rezervacijai:

8 522 01600

telegrafas.vilnius@kempinski.com

www.kempinski.com/en/vilnius/grand-hotel-kempinski/dining/restaurant-telegrafas/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 12:00 – 15:00