Vilniaus centre, senamiestyje, įkurtas restoranas „Telegrafas“ – vieta, ieškantiems elegantiškos aplinkos mėgautis europietiškos virtuvės patiekalais, siūlanti subtilų balansą tarp istorinės praeities ir modernumo, malonią atmosferą, jaukų interjerą ir didingus Vilniaus arkikatedros aikštės vaizdus.
Restorano virtuvė – europietiškos virtuvės derinys, įkvėptas rytų iki vakarų šalių skonių, papildant juos Viduržemio šalių kulinarinės virtuvės bruožais. Kulinarinių gardumynų skonis išgaunamas netikėtais deriniais ir restorano komandos profesionalumu, čia visuomet ypatingas dėmesys skiriamas patiekalų šviežumui ir sezoniniams ingredientams. „Telegrafas“ siekia būti priešakyje kuriant modernią tradicinę lietuvišką virtuvę, todėl svečiai gali mėgautis inovatyviu meniu, kurį įkvėpė tiek vietinės, tiek viso pasaulio virtuvių skoniai.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
Vištienos – baravykų terinas / baravykų pudra / daržovės / baravykų ikrai
arba
Žuvies sultinys / kokosų pienas / jūros gerybės / ikrai / krapų aliejus
Pagrindinis patiekalas
„Baccala“ menkė / gelteklės – šalavijų kremas / „Bearnaise“ padažas / citrinų kremas / keptos mini daržovės
arba
Bulgur kruopų rizotas / artišokai / vytinti pomidorai / spalvotų burokėlių traškučiai / kietasis sūris
Desertas
Burokėlių biskvitas / bananų putėsiai / burokėlių kremas / morkų kremas
Universiteto g. 14
Virtuvės šefas – Pavel Koncelajov
Rezervacijai:
8 522 01600
telegrafas.vilnius@kempinski.com
www.kempinski.com/en/vilnius/grand-hotel-kempinski/dining/restaurant-telegrafas/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 12:00 – 15:00