Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…
„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.
Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Ant grotelių keptos austrės su Mignonette padažu (2 vnt./asm.)
Ant grotelių kepta Pekino antis, patiekiama su keptu obuoliu, avietėmis ir duonos skrebučiu
Desertas (indelyje) Mangų ir pasiflorų boba
Vokiečių g. 11, Vilnius
Virtuvės šefė – Inga Turminienė
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 686 19995
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 09:00 – 21:00