Natūralumas, sezoniškumas, paprastumas, tvarumas. Naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus: iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą.
Išgryninome receptus, atsakingai naudodami žaliavas. Labai tikimės, jog mėgaudamiesi „Diverso“ šefų kurtais patiekalais pajusite, kas yra tikras, su meile ruoštas maistas.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Naminė sviestinė duonelė su citrinžolių sūrio kremu
Atviras skandinaviškas sumuštinis su grill jautiena
Tamsi grūdų duona | Naminis Remoulade padažas |Sūdytas sviestas | Įvairios salotos | Žirnių daigai | Ridikėliai |Traškūs kepti svogūnai | Kornišonai
Grilyje keptas aštuonkojis
Degintų saldžiųjų pipirų kremas | Rūkytos jaunos bulvytės | Vyšniniai pomidorai | Chorizo | Šalotiniai svogūnai | Kale traškučiai |Žolelių aliejus
Laužo kaitroje keptos braškės su kokosų ledais
Braškių ir bazilikų kapotinis | Riešutų trupiniai | Bazilikų citrininis padažas
K. Donelaičio g. 27, Kaunas
Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
8 640 25879
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 15:00 – 22:00