Natūralumas, sezoniškumas, paprastumas, tvarumas. Naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus: iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą.

Išgryninome receptus, atsakingai naudodami žaliavas. Labai tikimės, jog mėgaudamiesi „Diverso“ šefų kurtais patiekalais pajusite, kas yra tikras, su meile ruoštas maistas.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

 Naminė sviestinė duonelė su citrinžolių sūrio kremu

Atviras skandinaviškas sumuštinis su grill jautiena

Tamsi grūdų duona | Naminis Remoulade padažas |Sūdytas sviestas | Įvairios salotos | Žirnių daigai | Ridikėliai |Traškūs kepti svogūnai | Kornišonai

Grilyje keptas aštuonkojis

Degintų saldžiųjų pipirų kremas | Rūkytos jaunos bulvytės | Vyšniniai pomidorai | Chorizo | Šalotiniai svogūnai | Kale traškučiai |Žolelių aliejus

Laužo kaitroje keptos braškės su kokosų ledais

Braškių ir bazilikų kapotinis | Riešutų trupiniai | Bazilikų citrininis padažas

K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

8 640 25879

info.kaunas@parkinn.com

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 15:00 – 22:00