
Lietuviškos virtuvės istorijos iš Vytauto Didžiojo užkariavimų ir Žygimanto Augusto dvaro laikų.
Degustacinio meniu pristatymas
Žvėriena, uogos ir grybai nuo seniausių laikų puikavosi ant Lietuvos didikų stalų. Užsukite susipažinti su savo pačių kulinarijos istorija.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Šefo komplimentas
gruzdintas putpelės kiaušinis su žirnelių purė
Sriuba
smidrų „velouté“ su šoninės traškučiu ir keptomis krevetėmis
Pagrindinis patiekalas
šernienos kepsneliai su kremine polenta ir gervuogių padažu, pateikta su juodojo kopūsto traškučiais
Desertas
morengo pyragaitis pavlova su svarainiais ir šviežiomis uogomis
Stiklių g. 8, Vilnius
Virtuvės šefė – Rita Keršulytė-Ryčkova
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 5 262 9046
https://lokys.lt/renginiai/gastronomijos-savaite/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12.00 – 22.00