Kartais vakarienė būna tiesiog vakarienė. O kartais ji gali tapti ta, apie kurią norėsis pasakoti ir ją patirti dar ne vieną kartą. Šios vakarienės tampa istorinėmis kulinarinėmis patirtimis, leidžiančiomis pajausti baroko, renesanso ar bet kurio pasirinkto laikmečio dvasią. Vakarienės, kuriomis praeityje mėgavosi didikai, bajorai ar didieji kunigaikščiai, savo skonius atskleis dabarties virtuvėje. Preciziškai pagal kiekvieną istorinę epochą mūsų meistrų ruošiami patiekalai, kartu su kruopščiai someljė atrinktais vynais leis patirti tikrą istorinę puotą ir paragauti tų skonių, kuriais kadaise mėgavosi tik išrinktieji.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
„Vitello tonnato“
ARBA
Kreminė šaltųjų vandenų krevečių sriuba su česnakiniu alioli
Pagrindinis patiekalas
Naminiai gnočiai su antienos bolonijos padažu, burata ir briuselio kopūstais
ARBA
Ėriuko liežuvis su karamelizuota bulve, morkų ir imbiero piure, gelteklių čipsais ir portveino rozmarino padažu
Desertas
Citrininė tartaletė
ARBA
Medaus ir šafrano panna cotta su šviežiomis avietėmis ir karamelizuotais migdolais
Katedros a. 4, Vilnius
Virtuvės šefas – Andrej Borisionok
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 694 63280
www.restoranas.valdovurumai.lt/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17:00 – 21:00
VI – VII 13:00 – 21:00