Kartais vakarienė būna tiesiog vakarienė. O kartais ji gali tapti ta, apie kurią norėsis pasakoti ir ją patirti dar ne vieną kartą. Šios vakarienės tampa istorinėmis kulinarinėmis patirtimis, leidžiančiomis pajausti baroko, renesanso ar bet kurio pasirinkto laikmečio dvasią. Vakarienės, kuriomis praeityje mėgavosi didikai, bajorai ar didieji kunigaikščiai, savo skonius atskleis dabarties virtuvėje. Preciziškai pagal kiekvieną istorinę epochą mūsų meistrų ruošiami patiekalai, kartu su kruopščiai someljė atrinktais vynais leis patirti tikrą istorinę puotą ir paragauti tų skonių, kuriais kadaise mėgavosi tik išrinktieji.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

„Vitello tonnato“

ARBA

Kreminė šaltųjų vandenų krevečių sriuba su česnakiniu alioli

Pagrindinis patiekalas 

Naminiai gnočiai  su antienos bolonijos padažu, burata ir briuselio kopūstais

ARBA

Ėriuko liežuvis su karamelizuota bulve, morkų ir imbiero piure, gelteklių čipsais ir portveino rozmarino padažu

Desertas

Citrininė tartaletė

ARBA

Medaus ir šafrano panna cotta su šviežiomis avietėmis ir karamelizuotais migdolais

Katedros a. 4, Vilnius

Virtuvės šefas – Andrej Borisionok 

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 694 63280

admvr@taurakalnis.lt

www.restoranas.valdovurumai.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 17:00 – 21:00

VI – VII 13:00 – 21:00