Taste Boutique – išskirtinių tartarų ir kepsnių restoranas, kuriame susijungia menas, preciziškumas ir kokybė. Tai vieta apie beribę kūrybą, unikalumą ir įsimintiną skonių patirtį. Ypač didelį dėmesį skiriame estetikai ir kiekvieną savo patiekalą, lyg meno kūrinį, pristatome kiekvienam, trokštančiam nauju žvilgsniu pažvelgti į maisto kultūrą.

Taste Boutique – tai vieta, siūlanti plačiausią ir unikaliausią tartarų pasirinkimą Vilniaus mieste bei aukščiausios kokybės kepsnių derinius. Kiekvieną savaitę mėgaujamės savo restorano svečius kviesdami  leistis į įspūdį paliekančias degustacines skonių keliones.

Degustacinio meniu tikslas – supažindinti svečius su žemės ir vandenyno darna viename patiekale. Šiuose patiekaluose išgaunamas mėsos (žemės) ir jūros gėrybių (vandenyno) junginio balansas, leidžiantis svečiui pajusti kaip tarpusavyje dera ir vienas kitą papildo dvi visiškai skirtingos stichijos.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Jautienos išpjovos ir 55 laipsnių temperatūroje ruoštų tigrinių krevečių kapotinis, gardintas pikantišku fermentuotų ryžių ir čili padažu bei juodųjų sezamų pasta.

Patiekiamas su kukurūzų dribsniuose paniruota krevete, sausojo sūdymo upėtakių ikrais, krevečių aioli ir  „Santa Maria“ lęšių užkandžio ruoštu koraliniu traškučiu

Pagrindinis patiekalas

Jautienos Taurus Gold UMI 200+ nugarinės kepsnys.

Patiekiamas su karamelizuotų salierų piure, langustinų ir viskio bisque padažu, pikantišku ryžių ir tigrinių krevečių kroketu

Desertas

„Trys airiai“

„Guinness“ alaus, „Baileys“ likerio ir airiško viskio desertas

Algirdo g. 31, Vilnius

Virtuvės šefai – Ugnius Valavičius ir Ramunė Kacevičienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 676 35999

info@tasteboutique.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15:00 – 17:00 ir 19:00 – 22:00