
Taste Boutique – tai vieta, siūlanti plačiausią ir unikaliausią tartarų pasirinkimą Vilniaus mieste bei aukščiausios kokybės kepsnių derinius. Kiekvieną savaitę mėgaujamės savo restorano svečius kviesdami leistis į įspūdį paliekančias degustacines skonių keliones.
Degustacinio meniu tikslas – supažindinti svečius su žemės ir vandenyno darna viename patiekale. Šiuose patiekaluose išgaunamas mėsos (žemės) ir jūros gėrybių (vandenyno) junginio balansas, leidžiantis svečiui pajusti kaip tarpusavyje dera ir vienas kitą papildo dvi visiškai skirtingos stichijos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Jautienos išpjovos ir 55 laipsnių temperatūroje ruoštų tigrinių krevečių kapotinis, gardintas pikantišku fermentuotų ryžių ir čili padažu bei juodųjų sezamų pasta.
Patiekiamas su kukurūzų dribsniuose paniruota krevete, sausojo sūdymo upėtakių ikrais, krevečių aioli ir iš „Santa Maria“ lęšių užkandžio ruoštu koraliniu traškučiu
Pagrindinis patiekalas
Jautienos Taurus Gold UMI 200+ nugarinės kepsnys.
Patiekiamas su karamelizuotų salierų piure, langustinų ir viskio bisque padažu, pikantišku ryžių ir tigrinių krevečių kroketu
Desertas
„Trys airiai“
„Guinness“ alaus, „Baileys“ likerio ir airiško viskio desertas
Algirdo g. 31, Vilnius
Virtuvės šefai – Ugnius Valavičius ir Ramunė Kacevičienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 676 35999
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 15:00 – 17:00 ir 19:00 – 22:00