Restoranas „Vanagupė“ – europietiškos virtuvės atstovas, įsikūręs Baltijos pakrantėje Palangoje. Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.
Patiekaluose dominuoja sezoniniai produktai, skonių harmonija, subtilus pateikimas. Jauki ir svetinga restorano atmosfera kviečia susitikti tiek verslo pietų, tiek ir romantiškos vakarienės žvakių šviesoje.
Restorano šefas kviečia mėgautis 4 skirtingų šalių virtuves atstovaujančiais degustacinės vakarienės patiekalais.
Visos keturios skonių istorijos – tai asmeninės šefo Pauliaus Satkausko profesinės patirties ir kelionių atspindys.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas (skonių istorija iš Lietuvos)
Naminė ruginė duona su sėklomis bei čiobrelių, lėtai kepto česnako ir medaus sviestu.
Pateikiama su čiobrelių ir medaus likeriu.
Užkandis (skonių istorija iš Graikijos)
Dakos salotos
Vyšninių pomidorų, kaparėlių, alyvuogių, raudonojo svogūno salotos su ožkos sūrio kremu bei degintos duonos trupiniais.
Karštas patiekalas (skonių istorija iš Anglijos)
Ėrienos Rump kepsnys su miso baklažanais, perliniais svogūnais ir Demi-Glace padažu
Desertas (skonių istorija iš Artimųjų Rytų)
Baklava su karamelizuotomis pistacijomis, plakta grietinėle ir liofilizuotomis uogomis.
Vanagupės g. 31, Palanga
Virtuvės šefas – Paulius Satkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 460 41199
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00