Restoranas „MEAT Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Restoranas siūlo ne tik sultingus kepsnius, bet ir krevetes su sviestu, troškintas specialioje krosnyje, arba anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės. Vegetarams ir veganams „MEAT“ komanda atskirai iškeps traškių sezoninių daržovių.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandžiai

Foie gras paštetas, patiekiamas su serbentų želė, marinuotomis garstyčiomis ir skrudintos brioche duonos riekele

 arba

Keptas avokadas su daržovių ratatouille ir kietuoju sūriu

Karštieji patiekalai

Anties krūtinėlė, kepta ant raudonojo kedro lentelės. Patiekiama su portobelo grybais su česnakiniu sviestu, ančių taukuose gruzdintomis saldžiomis bulvytėmis ir pelėsiniu sūrio padažu

arba

Grilyje užkepta baramundžių žuvų filė su Andalūzišku kreminiu pomidorų pagardu. Patiekiama su skrudinta grilyje ciabatta

arba

Brandintos jautienos nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su portobelo grybais su česnakiniu sviestu, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir juodųjų pipirų padažu

Desertas

Šokoladinis lava pyragas su skystu aviečių ir šokolado įdaru. Patiekiamas su namų gamybos kavos pupelių ledais

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

info@meat.lt

http://www.meat.lt/

https://www.facebook.com/MeatSteakHouse/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 16:30 – 23:00

V 16:30 – 24:00

VI 14:00 – 24:00

VII 14:00 – 19:00