baltųjų svogūnų

Moliūgų lazanija

Moliūgų lazanija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Moliūgų lazanija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 1,5valandos Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 2 vnt baltųjų svogūnų5 skiltelių česnako skiltelių,500 g rikotos200 ml 36% grietinėlės200 g sviesto1 vnt lazanijos lakštų mocarelos150 g špinatų1 vnt moliūgo druskos ir pipirų (pagal skonį) Parmesan cheese (šiek tiek) Šviežio šalavijo (šiek tiek) muskatų (šiek tiek) citrinos (šiek tiek) Porcijos: porcijos Ingredientai 2 vnt...

Skaityti daugiau

Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“

Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4Porcijos 1h 20minučių Porcijos 4Porcijos Gaminimo laikas 1h 20minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 350 g kiaušininių makaronų, („fideua“)800 ml daržovių sultinio50 g migdolų300 g šaldyti kalmarų žiedai200 g šaldytų tigrinių krevečių2 vnt baltųjų svogūnų1 vnt pomidoro (didelis)5 vnt česnako skiltelės Porcijos: Porcijos Ingredientai 350 g...

Skaityti daugiau

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 3asmenys 1valanda Porcijos 3asmenys Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus100 g varškės arba fetos sūrio50 g džiūvesėlių5 g aitrioji paprika4 vnt saulėje džiovintų pomidorų1 žiubsnelis čiobrelių2 arb. šaukšteliai smulkiai pjaustytų petražolių50 g graikinių riešutų1 vnt kiaušinio Porcijos: asmenys Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest