Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia į LVVKA rudens prezentaciją, kuri vyks 2023 m. rugsėjo 17 d. 12 val. konferencijų centre, Vytauto g. 89A, Šeduvoje (šalia „Šeduvos malūno“), Radviliškio raj.

Virtuvės šefų meistrystės pristatymas, gastronominės patirtys, įvairių pasaulio virtuvių interpretacijos, šiuolaikinės technikos, inovatyvūs sprendimai, netikėti deriniai, spalvotojo rudens įkvėpti skoniai. HoReCa įmonių atstovai supažindins su rinkos aktualijomis, pristatys produkcijos išskirtinumą, kokybę, siekdami išsiaiškinti virtuvės šefų poreikius.

Išskirtinį meniu gamina tarptautinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Aldona Gečienė viešbučio „Vilnius Grand Resort“ restoranas; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Edgaras Rutkauskas, restoranai „Apvalaus stalo klubas“ ir „Miesto sodas“; Renaldas Bujokas, „Unilever Lietuva distribucija“; konditerė Živilė Majaraitė, viešbučio „Palanga Life Balance SPA Hotel“ restoranas.

Bernardas Anužis pristatys „Gastro Tips“ edukacinį video projektą su profesionalais, kuriame virtuvės šefai dalijasi naudingais patarimais, receptų idėjomis, atskleidžia savo virtuvės paslaptis. „Ad Infinitum“ atstovas papasakos apie GHPT el. versiją su mobiliąja programėle.

Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 eur, LVVKA nariams – 15 eur.
Daugiau informacijos:  el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr. +370 615 67405