• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Restoranas „Stikliai” šalyje ir už jos ribų garsėja puikiu maistu, aukšta aptarnavimo kultūra bei įspūdinga ir malonia atmosfera. Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys naudoja tik geriausius produktus, o dauguma šviežių daržovių, vaisių ir uogų bei prieskoninių žolelių užauginama restoranui priklausančiame 2,5 ha ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

-Žemė –

Tortellini, įdaryti baravykais, pievagrybiais bei lazdyno riešutais, patiekiami su baravykų putėsiais ir consumé

KARŠTASIS PATIEKALAS

-Sodas-

Kepta paprastojo oto file su sezoninėmis daržovėmis, krapų ir žaliųjų ridikėlių salotomis bei balto vyno, lietuviškos grietinės ir krienų padažu

DESERTAS

-Medaus šokis-

Klasikinis „Napoleonas” su netikėtu modernumu, patiekiamas su medaus ledais

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Gerdvilas Žalys

Rezervacijai:

8 526 49580

restaurant@stikliaihotel.lt

Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)

Degustacijų patiekimo laikas:

II – VI 18:00 – 22:00