Two Senses koncepciją įkvėpė Skandinavijos New Nordic manifestas – tikslas populiarinti vietinius produktus ir gamintojus, atskleisti maisto sezoniškumą, atsižvelgti į tvarų produktų naudojimą, atsakingą gyvulininkystę, apjungti gerą skonį, kokybę ir naujas gamybos technologijas. Two Senses kūryboje – lietuviška virtuvė, lokalūs produktai, maisto ir gėrimų dermė. Čia daugiau dėmesio yra skiriama sezoniniams ingredientams, jaukiai atmosferai, kokteiliams, gastronominei kultūrai. Two senses – du potyriai: restoranas ir baras kartu. Ugnis virtuvėje ir ledas bare.

Pagrindinis patiekalas – patarška su voveraičių padažu. Patiekalo receptas atkeliavęs iš XVIII amžiaus. Lietuvos senosios bajorų virtuvės maistas buvo labai įvairus, per puotas stalai nestokodavo paukštienos, nuo kaplūno iki patarškos patiekalų. Toks yra ir Two Senses restorano pagrindinis patiekalas.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

Grikių traškumas & miško grybai

Užkandis

Lietuviškos jautienos kapotinis

Bulvių šimtalapis, jūros ežio ikrai, mikro žalumynai

Pagrindinis patiekalas

Patarška su voveraičių padažu

Rūkyta šoninė, kepenėlės, bulvių spurga, glazūruotos morkos, rūkyti burokėliai, rozmarinai

Desertas

Jogurtas & medus

Korėta karamelė, morengas, žiedadulkės

Donelaičio g. 27, Kaunas

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 37 306226

+370 640 25879

info.kaunas@radisson.com

www.twosenses.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:00 – 22:00