„Telegrafas“– jau daugiau negu dešimtmetį Vilniuje veikiantis restoranas, kuris siūlo savo svečiams unikalią atmosferą ir nepriekaištingą aptarnavimą, siekiant sukurti išskirtinę fine-dining valgymo patirtį. Šiuolaikiniai modernios europietiškos virtuvės patiekalai visada gaminami ypatingą dėmesį skiriant šviežumui ir sezoniniams ingredientams. Tai elegantiška vieta su subtilia istorijos ir modernumo pusiausvyra bei stulbinančiu vaizdu į Vilniaus Katedros aikštę.

Virtuvės vadovas Justinas Kapkovičius mano, kad kiekvienas juntamas skonis turi savo istoriją. Ar to pojūčio pradžia tik dabar, o gal jis atkeliavęs iš vaikystės – vienaip ar kitaip mes jį pajuntame. Skoniai sukelia jausmus, grąžina prisiminimus, nukelia laiku atgal į išgyventas akimirkas. Virtuvės virtuozas nori pasidalinti su Jumis savo skonių istorija, kuri prasideda vaikystėje – juk ten įprastai ir būna mūsų pirmi kartai. Restorano virtuvė yra kaip tik ta vieta, kur galima sukurti patiekalą, kuris bus ne tik preciziškai pagamintas, bet turės ir jausminę išraišką. Vyriausias Telegrafo šefas kviečia mėgautis gastronomija, kurios dėka nusikelsite į vaikystę ir atrasite jaudinančius skonius.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Prisiminimai

Žagarėlis ir svogūnai

Užkandis

Trys norai žuvelei

Skumbrė, burokėliai, krapai, pasūkos, rūkyta duona

Gomuriui atgaivinti

Agurkai, medus ir midus

Pagrindinis patiekalas

La troškinys

Jautienos shortribs, lauže kepta bulvė, morkų tekstūros, krienai

Desertas

Sugrįžimas į vaikystę

Plikytinis (Choux), Pingvino ledai, vyšnios, cukraus vata, „ant pagaliuko“

Universiteto g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Justinas Kapkovičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+37052201600

telegrafas.vilnius@kempinski.com

www.telegrafas.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00