„Telegrafas“– jau daugiau negu dešimtmetį Vilniuje veikiantis restoranas, kuris siūlo savo svečiams unikalią atmosferą ir nepriekaištingą aptarnavimą, siekiant sukurti išskirtinę fine-dining valgymo patirtį. Šiuolaikiniai modernios europietiškos virtuvės patiekalai visada gaminami ypatingą dėmesį skiriant šviežumui ir sezoniniams ingredientams. Tai elegantiška vieta su subtilia istorijos ir modernumo pusiausvyra bei stulbinančiu vaizdu į Vilniaus Katedros aikštę.
Virtuvės vadovas Justinas Kapkovičius mano, kad kiekvienas juntamas skonis turi savo istoriją. Ar to pojūčio pradžia tik dabar, o gal jis atkeliavęs iš vaikystės – vienaip ar kitaip mes jį pajuntame. Skoniai sukelia jausmus, grąžina prisiminimus, nukelia laiku atgal į išgyventas akimirkas. Virtuvės virtuozas nori pasidalinti su Jumis savo skonių istorija, kuri prasideda vaikystėje – juk ten įprastai ir būna mūsų pirmi kartai. Restorano virtuvė yra kaip tik ta vieta, kur galima sukurti patiekalą, kuris bus ne tik preciziškai pagamintas, bet turės ir jausminę išraišką. Vyriausias Telegrafo šefas kviečia mėgautis gastronomija, kurios dėka nusikelsite į vaikystę ir atrasite jaudinančius skonius.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Prisiminimai
Žagarėlis ir svogūnai
Užkandis
Trys norai žuvelei
Skumbrė, burokėliai, krapai, pasūkos, rūkyta duona
Gomuriui atgaivinti
Agurkai, medus ir midus
Pagrindinis patiekalas
La troškinys
Jautienos shortribs, lauže kepta bulvė, morkų tekstūros, krienai
Desertas
Sugrįžimas į vaikystę
Plikytinis (Choux), Pingvino ledai, vyšnios, cukraus vata, „ant pagaliuko“
Universiteto g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Justinas Kapkovičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+37052201600
telegrafas.vilnius@kempinski.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00