„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Antienos šaltiena, krienų majonezas, silpnai rauginti agurkai, fermentuotos uogos Duck terrine, horseradish mayonnaise, lightly pickled cucumbers, fermented berries.

Šaltiena – labai tradiciškas patiekalas.

Antienos šaltiena yra restorano „Dine“ tradiciško patiekalo interpretacija.

Šaltiena gaminame iš anties kulšelių. Pirmiausiai iš kaulų išverdame skaidrų sultinį, tada tame sultinyje lėtai verdame kulšelių mėsą ir paliekame formelėse per naktį šaldytuve, susitingimui.

Patiekiame su krienų majonezu, marinuotomis daržovėmis bei raugintomis braškėmis.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Antienos paštetas, slyvų džemas

Užkandis I

Šukučių ceviche, lašišos ikrai, pomidorų vanduo

Užkandis II

Antienos šaltiena, krienų majonezas, silpnai rauginti agurkai, braškės

Pagrindinis patiekalas

Menkės filė, BBQ kopūstas, salierų tyrė, jūros vynuogės, midijų padažas

Gedimino pr.35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 672 23272

info@dinerestaurant.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 18:00 – 22:00

VI 12:00 – 22:00