„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Antienos šaltiena, krienų majonezas, silpnai rauginti agurkai, fermentuotos uogos Duck terrine, horseradish mayonnaise, lightly pickled cucumbers, fermented berries.
Šaltiena – labai tradiciškas patiekalas.
Antienos šaltiena yra restorano „Dine“ tradiciško patiekalo interpretacija.
Šaltiena gaminame iš anties kulšelių. Pirmiausiai iš kaulų išverdame skaidrų sultinį, tada tame sultinyje lėtai verdame kulšelių mėsą ir paliekame formelėse per naktį šaldytuve, susitingimui.
Patiekiame su krienų majonezu, marinuotomis daržovėmis bei raugintomis braškėmis.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Antienos paštetas, slyvų džemas
Užkandis I
Šukučių ceviche, lašišos ikrai, pomidorų vanduo
Užkandis II
Antienos šaltiena, krienų majonezas, silpnai rauginti agurkai, braškės
Pagrindinis patiekalas
Menkės filė, BBQ kopūstas, salierų tyrė, jūros vynuogės, midijų padažas
Gedimino pr.35, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 672 23272
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 18:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00