
Junkitės į degustaciją, kurioje kiekvienas kąsnis – kelionė per laiką ir skonius. Restorano “Vasaris” kulinarai pristatys retus patiekalus ir gėrimus iš skirtingų istorinių laikotarpių.
Patiekalai, sukurti pagal 800 metų senumo receptūras: Hildegardos sriuba, užkandis „Milenium“. Bei patiekalai iš Aukštaitijos aukštuomenės gyvenimo: Smetonienės medžioklių bigosas, Bitės desertas.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Sriuba
Hildegardos sriuba
Užkandis
„Milenium“
Smetonienės medžioklių bigosas
Desertas
Bitės desertas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Bajoriška „burnelė“
Sriuba
Hildegardos sriuba
Užkandis
„Milenium“
Smetonienės medžioklių bigosas
Desertas
Bitės desertas
Gėrimas
Aukštaitiškas vynas
Aukštaičių g. 88, Panevėžys
Virtuvės šefė – Nijolė Talijūnienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur
Rezervacijai:
+370 603 243 85
+370 646 65466
Degustacijų pateikimo laikas:
V – VII 15:00 – 22:00