Restorano idėja – supažindinti žmones su modernia japoniška virtuve, kurioje galite atrasti ne tik sushius, bet kur kas daugiau. Virtuvės šefo – Lauryno Kuprio, ruošiami patiekalai yra ypatingai įdomus, puošnūs bei nuolat stebinantys. Kadangi pats šefas labai mėgsta eksperimentuoti ir visada ieško naujų skonių, restorane galite rasti ir patiekalus gaminamus ant japoniško griliaus „Robata”.Restorano „Umi Nami“ šeimą jungia bendra meilė maistui ir lygiai taip pat, tai stengiamės perduoti , kiekvienam apsilankiusiam svečiui.
“Kaiseki” stiliaus degustacija. Tradicinė kelių patiekalų japoniška vakarienė. Vakarienė susideda iš daugybės mažų patiekalų, kurie yra serviruojami vienų metų. Tai yra unikali galimybė išbandyti skirtingus skonius ir patirti Japonijos virtuvės meniu.
Šis kulinarinis stilius iš pradžių kilo Japonijoje, siekiant pagarbinti ceremonijinį arbatos gėrimo ritualą.
Kaiseki virtuvė taip pat yra glaudžiai susijusi su Japonijos gamtos ciklais. Meniu sudaromas atsižvelgiant į metų laiką.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Miso sriuba
(shitake grybai,wakame dumbliai, tofu sūris, svogūnų laiškai)
IR
Sushi ryžiai
Akame sashimi
(tunas, brandinta soja)
IR
Marinuotos daržovės
(kimchi, marinuotas arbūzas, imbieras, wasabi, slyvos)
Pagrindinis patiekalas
Unagi yakitori
(ungurio padažas, sancho pipirai)
IR
Krabo gyoza
(snieginio krabo kojos, ponzu sviestas, krabo aliejus, česnako laiškų aliejus)
Subačiaus g. 6A, Vilnius
Virtuvės šefas – Laurynas Kuprys
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 675 77103
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 17:00 – 22:00