Pasaulis tapo labai mažas. Žmonės vis daugiau keliauja ir ragauja. Mes norime, kad jie valgytų įdomiai. Tolimų kraštų patiekalai neretai susipina su patirtomis emocijomis ir prisiminimais. Galima vėl ir vėl tuo mėgautis. Neįmanoma pakartoti kažkada Vietnamo ar Peru gatvėse ragauto maisto, bet galima pagaminti ir patiekti jį savaip.

Atstovaujame pasaulio virtuvę, orientuojamės į mažiausias detales ir ieškome skonių dermės pačiuose netikėčiausiuose patiekalų sprendimuose.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Keptos jūros šukutės patiekiamos su keptų salierų kremu, raudonaisiais ikrais ir ančiuvių padažu

Pagrindinis patiekalas

Grilyje kepta su medumi ir imbierais marinuota lašišos filė, gardinta jūros dumblių salotomis patiekiama su kokosų piene virtais Jazmin ryžiais ir Nori lapo traškučiu

Arba

12 valandų žemoje temperatūroje troškintas jautienos žandas, patiekiamas su bulvių piurė, gardinta trumų padažu, česnakinėmis šparaginėmis pupelėmis ir raudonojo vyno padažu

Desertas

Vaniliniai ledai pateikiami su kepta šonine, kepintais graikiniais riešutais ir klevų sirupu

Žalgirio g. 90, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandr Sihai

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 609 01 445

stories@untold.lt

https://www.facebook.com/ribroomrestaurant

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15:00 – 21:00