Jau tuoj tuoj visus mus įsuks didžiųjų metų švenčių sūkurys, kupinas pasiruošimo rūpesčių. Siekdami pagelbėti savo skaitytojams pasirengti šventėms, šiame numeryje pateikiame tris pasiūlymus jūsų Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų stalams. Su „Gourmet Panorama“ erdvėje įsikūrusiomis įmonėmis pažeriame jums puikių pavyzdžių, kaip originaliai ir kokybiškai, be to – greitai ir be rūpesčių paruošti vaišes. Čia rasite ir klasikinių patiekalų, be kurių neįsivaizduojate švenčių, taip pat ir netikėtų idėjų, kurios paįvairins vaišes ir padarys jas nepamirštamas. Užsukę į „Gourmet Panorama“ ir užsisakę gardumynų iš anksto, jų galėsite įsigyti jau paruoštų – tereikės perdėti į indus ir nešti ant stalo. Vis dėlto, jei mėgstate gaminti ir meilę bei dėmesį artimiesiems norite parodyti sutaisydami vieną kitą patiekalą patys, kviečiame pasinaudoti „Apvalaus stalo klubo“ restorano virtuvės šefo Edgaro Rutkausko pasiūlymais: kiekvienai šventei rasite po kelis originalių proginių patiekalų receptus.

Tradicinėje rubrikoje „Geras skonis rekomenduoja“ taip pat pateikiame keletą pasiūlymų šventiniam laikotarpiui: čia rasite ne tik patrauklių pasiūlymų, kur sutikti didžiąsias šventes, bet ir šilumą bei malonias emocijas žadančių vietų, praskaidrinsiančių šaltą lietuvišką žiemą. Viešbutis „Palanga Life Balance SPA“ kviečia mėgautis SPA procedūromis ir įvertinti naujos prancūziškos kosmetikos privalumus. O restorano svečių laukia į à la carte meniu sugrąžinta klasika – jų labiausiai pamėgti ir išsiilgti patiekalai. Viešinčius Palangoje kviečiame užsukti ir į nesenai duris atvėrusį naują viešbutį „Amsterdam Plaza“. Čia laukiami visi – tiek turistai, tiek poilsiautojai, tiek konferencijų svečiai, tiek didžiąsias metų ar asmenines šventes sutikti išskirtinėje aplinkoje norintys lankytojai. „Harmony Park“ taip pat kviečia šventes sutikti kartu: šventinės programos čia parengtos tiek Kalėdoms, tiek Naujiesiems metams. Jūsų lauks ne tik ypatinga vakarienė, bet ir originali koncertinė programa.

O štai tuos, kurie mėgsta žiemos šventes sutikti ar šventiniu laikotarpiu ilsėtis šiltesniuose kraštuose, kartu su tinklaraštininke Urte Mikelevičiūte kviečiame pakeliauti po Portugaliją. Šįsyk Urtė pasakoja, kodėl verta apsilankyti šioje šalyje ir kuo gi didžiuojasi portugalai: nuo šventojo kelio, futbolo iki gastronominių atradimų.

Taigi nuostabių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų skaitant naująjį žurnalo „Geras skonis“ numerį, lepinant save naminiais gardėsiais, paruoštais pagal mūsų pateiktus receptus, dairantis naujovių restoranų žiemos valgiaraščiuose ar planuojant šventinę skonių kelionę…

Malonaus Jums skaitymo!

„Gero skonio“ komanda