Dvidešimt metų rašydami apie maistą, gėrimus, vartojimo kultūrą, pristatydami geriausius Lietuvos ir viso pasaulio šefus, didelį dėmesį skiriame straipsnius iliustruojančioms nuotraukoms, kurių autoriai – geriausi šalies maisto fotografai. Šį sykį kviečiame jus į užkulisius – į pažintį su vienu žymiausių maisto fotografų – Robertu Daskevičium. Šalia įkvepiančio keliauti, kurti ir gaminti interviu, pateikiame net 10 jūsų rudens stalui tinkamų originalių receptų – nuo užkandžių, sriubų iki karštųjų patiekalų bei gėrimų. Visi jie – geriausių mūsų šalies virtuvės šefų kūriniai ir pasiūlymai jūsų gastronominiams atradimams, Roberto blykstės užfiksuoti amžiams.

Kad ir kaip smagu bus gaminti ir džiuginti šeimą bei draugus savo gastronominiais šedevrais,  įkvėptais nuostabių Roberto nuotraukų, kviečiame neužsisėdėti savo virtuvėse. Tradicinėje žurnalo rubrikoje „Geras skonis“ rekomenduoja“ pateikiame pasiūlymų, praskaidrinsiančių ilgus rudens vakarus. Tai nauja erdvė Vilniuje, sujungianti stogo barą-terasą „Pink“ ir restoraną „Yellow“. Į „Gourmet Panorama“ kviečiame užsukti, kai po ilgos darbo dienos skubate namo ir svajojate kuo greičiau atsipūsti, tačiau reikia dar pasirūpinti vakariene šeimai, čia galite susikomplektuoti jau paruoštus patiekalus pagal visų šeimos narių pomėgius bei norus. Ieškančius unikalių skonio patirčių kviečiame užsukti į Vilniaus senamiestyje įsikūrusį tradicinės korėjiečių virtuvės restoraną „Korean Taste“… Čia paminėti tik keletas šios rubrikos herojų.  Versdami naujo numerio puslapį po puslapio, rasite ir daugiau pasiūlymų jūsų gurmaniškiems rudens atradimams.

Besižvalgantiems krypčių gastronominėms kelionėms, šį rudenį rekomenduojame dvi. Tai geriausiu pasaulio restoranu šiemet pripažintas Prancūzijoje, Mantono (Menton) miestelyje įsikūręs „Mirazur“ arba egzotiškasis Tailandas! Šis kraštas jau seniai  tituluojamas rojumi žemėje. Visžalė augalija, nuo kurios įvairovės ir gaivališkumo tiesiog svaigsta galva, užburiantys ryškiaspalviai žiedai, kurių pavadinimams išvardyti ir ištisos dienos neužtektų, balto smėlio ir skaidraus vandens skalaujami paplūdimiai, niekada nemiegantys didmiesčiai ir atokios absoliučios ramybės oazės yra tik dalis to, ką keliautojams gali padovanoti Tailandas.

Na ir pabaigai, rudeniniame „Gero skonio“ numeryje pristatome naują rubriką „HORECA verslui“. Joje mūsų partneriai pristato savo prekes ir paslaugas, skirtas HORECA sektoriui. Tikimės, ši rubrika taps nuolatine, nes vis daugiau ir daugiau įmonių pasirenka „Gero skonio“ puslapius žiniai apie save paskleisti svetingumo verslo profesionalams.

 

Įkvepiančių atradimų kupino rudens!

„Gero skonio“ komanda