grietinėlės

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 25 Porcijos 2 Gaminimo laikas 25 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Vištienai150 g vištienos filė50 g perlinio kuskuso20 g morkų20 g cukinijųMorkų ir migdolų kremui250 g morkų250 g pieno50 g grietinėlės50 g sviesto50 g migdolų miltų druskos maltų juodųjų pipirųPastarnokų kremui250...

Skaityti daugiau

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis, morkų tyre ir rabarbarų kremu

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui160 g ėrienos mentės30 g sviesto rozmarino šakelės česnako skiltelės jūros druskos keptų svogūnų300 g bulvių250 g rabarbarųŠakninėms daržovėms100 g morkų150 g pastarnoko100 g burokėlių15 g alyvogių aliejaus čiobrelio šakelės druskosMorkų tyrei300 g morkų50 g sviesto čiobrelio šakelės druskosRabarbarų kremui200...

Skaityti daugiau

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 50min Porcijos 4 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 keptos anties krūtinėlės100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės400 g „Mini“ perlinių kruopų80 g sauso raudono vyno1 svogūno40 g aliejaus40 g sviesto200 g burokėlių tyrės200 g grietinėlės druskos maltų juodųjų pipirų100 g maskarponės drožlių40 g „Pecorino“ sūrio drožlių20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių rūgštynių daigų žalio aliejaus Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest